top of page
obo
volume

WIMPEREXTENSIONS ONE BY ONE

Individueel haartje per wimper, naturel

De voordelen van wimper extensions one by one techniek is dat de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien.

Men heeft ongeveer 100 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt.  Wimper uitval is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.
Dus dit komt niet doordat de wimpers verlengd zijn. Door deze uitval, moeten de extensions om de 2 a 3 weken worden opgevuld, zo kunnen de nieuwe wimperharen ook beplakt worden met de extensions.

WIMPEREXTENSIONS VOLUME

Meerdere haartjes als een waaiertje per wimper, meer volume 

Net zoals bij de reguliere wimperextensions worden er wimper haartjes aan je eigen wimpers bevestigd.

Het verschil met de volume wimpers, is dat er meerdere haartjes aan 1 eigen wimper worden bevestigd. Deze wimper haartjes zijn dunner en lichter, waardoor er meerde haartjes kunnen worden bevestigd. De wimper haartjes worden in een soort fannetje aangebracht, waardoor deze mooi openstaat. Hierdoor krijg je veel volume. De hoeveelheid aan te brengen wimpers, is afhankelijk van hoe je eigen wimpers zijn en de wens hoe vol je ze zelf wilt hebben.

LVL LASH VOLUMELIFT

Wimperlifting is een behandeling waarmee de wimpers gelift worden. Door de lifting lijken uw ogen groter en de wimpers langer. Na slechts 1 behandeling kan je weken lang genieten van mooie, lange, gekrulde en volumineuze wimpers. Dit alles, zonder dat de wimperkrultang of meerdere lagen mascara er aan te pas komen.

VERVEN VAN WIMPERS

Het verven van je wimpers is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Gelieve GEEN oogmake-up aan te hebben alvorens u komt voor een behandeling!

 

lvl
verven
bottom of page